woensdag, oktober 29, 2008

Blogrust

Zonder foto’s geen blog. Dus heb ik weinig laten zien. Dat was niet helemaal de reden, want ik heb nog wel een paar foto’s gevonden.
Ik zal mijn best doen om meer te bloggen.(ja, ja dat zeg ik wel vaker….)

Het Textielfestival was een geweldig drukke tijd, maar in alle opzichten fijn om te doen. Jammer van de verregende zondag, daardoor gingen de mensen niet echt wandelen langs de galerieën. Maar mijn werk hing gewoon mooi (dankzij mijn dochter Vera, die het weer allemaal perfect heeft gehangen)

Without picture no blogging. It was not real de reason, I found a couple of photo’s I can show you.

The Textile festival in Tilburg was great. It was a heavy time, but it was fantastic. The weather was bad and the people don’t walk by the gallery, so there were only on saterday a lot of visitors. My daughter Vera had hang my work perfect.

Ook de workshop “Pentimento”was een geslaagde dag met enthousiaste dames. Hiervan heb ik geen foto’s, maar kijk maar eens op de blogs van Hannie en Gabriele.

Ik heb best wel hard gewerkt de laatste paar weken, maar veel kan ik niet laten zien. Ik ben bezig met mijn werk voor TeXui. Volgend jaar moeten er”minstens 2 werken af zijn voor onze nieuwe (reizende) expositie met het thema “Vrijheid”.

Ook heb ik veel kleding gemaakt, maar daar moeten nog foto’s van gemaakt worden. Zo gauw het weer het toelaat, zal ik dat doen.

The workshop I did at Zijdelings was also a success, look at the blogs of Hannie and Gabriele.

I made a lot of work the last week, but I can’t show you, because it is for the next years exhibition from our group TeXui with the theme “Freedom”. Each of us has to make minimal 2 works.

3 opmerkingen:

Marion zei

Eindelijk horen we weer eens van je, je werk komt inderdaad mooi uit.

Corryna zei

Annette, jouw werk is echt heel mooi. Ik heb het in Frederiksoord live mogen bewonderen. Prachtig gewoon. Zo te zien hangt het daar ook mooi aan de muur.

Zou je eens een ATC en/of postkaart met me willen ruilen? Dan ga ik mijn best doen om voor jou iets te maken.

Als ik bij je in de buurt zou wonen zou ik een aantal cursussen bij je volgen. Nu doe ik dat in Borger bij de Stofmeid. Ook leuk.

Mai-Britt Axelsen zei

Beautiful work, thanks for sharing.

 

View my page on stitchin fingers