donderdag, oktober 02, 2008

Textielweekend

Terug van alle reisjes,ben ik weer druk bezig voor het Textielweekend. Afgelopen dinsdag hebben Vera en ik de expositie bij galerie Holtrop ingericht. De werken hangen er prachtig en….wie komend weekend geen tijd heeft om te gaan kijken, is er de mogelijkheid om een weekend later nog te gaan. Alleen zijn de openingsuren dan van 13.00-17.00 uur. Mijn foto toestel laat het afweten, vandaar dat ik zo weinig blog. Zonder foto’s is de blog minder interessant.
Nog een keer de info voor het Textielweekend: kijk hier! Het is echt de moeite waard, zoveel is er te doen….Alleen hopen op goed weer, want mijn dochters staan voor mij op de craftymarkt. Ik geef zaterdag 3 miniworkshops Maar zondag ben ik zichtbaar( haha ) bij de kraam van Zijdelings. laura moet het deze keer zonder mij doen, maar Hella helpt haar.

Back from travelling I’m busy for the Textile weekend. Last Tuesday, Vera and I have instate the exhibition in Gallery Holtrop. The works hangs very well and the owner of the gallery has given a weekend extra ….
My camera doesn’t work, that is why I’m post so less. I have to buy a new one, grrrr.

Geen opmerkingen:

 

View my page on stitchin fingers