maandag, januari 28, 2008

kleding

Ik ben hard aan het werk om een kledinglijn(tje) op te zetten. Dat is best veel werk en ik wil het dan ook kleinschalig houden. Maar ik wil de eerste exemplaren wel laten zien. Ze zijn van linnen gemaakt met applicaties van zelfgeverfde stof. De stof is uiteraard geverfd met Trapsuutjies. Voor de beurzen wil ik toch al van alles af hebben. Komend weekend ben ik dan ook met Laura en Hella aanwezig voor Trapsuutjies op de handwerkbeurs in Zwolle. Er komt ook nog kleding met zeefdruk. Poeh….ik ben benieuwd wat iedereen ervan vindt!


Oh ja, Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de papierschep ochtend van 16 februari. Kijk maar even bij Trapsuutjies, agenda.


I’m making a fashion line(a little one). I want to show you the first examples and please comment if you like it or not. These are made of linen and the applications are from dyed fabric I made with Trapsuutjies. I will also make fashion with screenprinting.

3 opmerkingen:

smarcoux zei

Yes they are wonderful ... I love them Keep up the excellent work .. and next month I can see them in person ... see you soon hunny WHAT?!?!>?

Corryna zei

Hoi AnneJeu,
Achteraf denk ik: ik had me ook wel even mogen voorstellen, maar ja, dat is nu te laat. Maar goed, je hebt mij dus vanmiddag getroffen in Zwolle. Binnenkort ga ik eens bezig met het stempelen. Eerst eens een tas afmaken.
Jouw kledinglijn ziet er mooi uit. Het lijkt me een hoop werk, maar wel heel dankbaar.

Corryna

Margeeth zei

De kleren zien er mooi uit, 'echte Annettes'. Ik hoop dat ze goed verkopen.

 

View my page on stitchin fingers