dinsdag, mei 09, 2006

Josine

Vandaag heeft Josine een dagje bij mij gewerkt.
Van school uit was gevraagd om je kind een dag met het werk van vader of moeder( of ander familielid mee te laten draaien. Anngezien papa al met FLO ( functioneel leeftijds ontslag) is, de twee middelste kinderen, Vera en Roger, een week vakantie hebben genomen en de oudste, Xavier, in Den Haag werkt, was er weinig keus.
Josine zegt al jaren dat ze styliste/ mode ontwerpster worden wil, dus past het goed in haar straatje om ( weer ) eens met ma boven te werken.
Ze kreeg de volgende opdracht: zoek een t-shirt uit je kast die je niet meer draagt en ga daar iets van maken, zodat je het wel weer aan doet.
Natuurlijk krijg ik de foto's weer niet op volgorde, maar det-shirts waren de zwarte en oranje. De zwarte is ze nog niet klaar mee, want daar moet kant bij, wat we nog niet gevonden hebben.
Het oranje shirt had een gewoon rond halsje, waar ze gelijk de schaar in zette....en nog maar eens, want het moest een boothals worden. Draadjes met de punchmachine erop en nog wat kralen, die je op de foto niet ziet. En als afsluiting een kkordje onderin. Nee, mag niet gezoomd of gelockt worden... klaar!

1 opmerking:

Elle zei

We have "Take Your Child to Work Day" here too. It looks like she had a lot of fun!

 

View my page on stitchin fingers