zondag, augustus 10, 2008

Festival of Quilts en Het Textielweekend

Morgen vertrekken we naar Birmingham!! Jeetje wel spannend allemaal…Kijk maar even op laura’s blog, dan zie je het. We hebben echt keihard gewerkt. Dus as jullie naar Birmingham komen, kom even dag zeggen…of zwaaien als we het heeeeeel druk hebben (lol)
Maar tussen de bedrijven door ben ik ook nog heel druk geweest met de voorbereidingen voor het Textielweekend in Tilburg. Ik ben daar wel erg prominent aanwezig….zaterdag 4 oktober geef ik 3 mini-workshops. zondag 5 oktober demonstreer ik op de stand van Zijdelings. Beide dagen hangt mijn werk in Galerie Holtrop en beide dagen heb ik een stand op de craftymarkt. De stand wordt bemand door mijn dochters.

Tomorrow we go to Birmingham!! It’s really exiting… look at laura’s blog and you will see. We have worked very hard. So if you come to Birmingham, come and say hello… or wave when we are really busy.
But between everything I was also very busy with the preparing for the Textile market in Tilburg. Saturday 4 October I will do 3 mini-workshops. Sunday 5 October I will demonstrate at the stand of Zijdelings. both days my work will be showed at Galerie Holtrop and both days I will have a stand at the crafty market. My daughters will be at the stand.Hierbij de info over het weekend van 4 en 5 oktober:

│NAAICAFÉ │WORKSHOPS │ CRAFTYMARKT │ TEXTIELMARKT │ LEZINGEN │ DEMONSTRATIES │ EXPOSITIES │ SYMPOSIUM │ KLEURADVIES │INTERIEURSTYLING

TEXTIELWEEKEND 2008 HEEL COLOURFUL

Het inmiddels alom bekende Textielweekend vindt op 4 en 5 oktober 2008 plaats. Dit jaar kreeg het zelfs het predicaat ´Tilburg Trakteert´ mee van de gemeente Tilburg. Het weekend zit boordevol activiteiten, georganiseerd door een steeds groter wordende groep partners.
Naast het Audax Textielmuseum Tilburg, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en het ROC Modelyceum, sloten galerieën en kunstenaars aan bij het grootste evenement op textielgebied in Nederland. Het thema ´Colourful´ past dan ook prima bij zo´n grote diversiteit.

De website van het Textielweekend is vanaf nu weer online. Wil je deelnemen aan het symposium van Fontys Hogeschool voor de Kunsten, aan een van de workshops die het Textielmuseum aanbiedt of een kraampje huren op een van de markten? Kijk dan voor een overzicht van alle activiteiten op de site.

Ontmoeting en inspiratie
In het Textielweekend draait het om ´ontmoeten´ en ´inspiratie opdoen´. Dat kan tijdens het symposium van Fontys Hogeschool voor de Kunsten, maar ook in een van de vele workshops, lezingen, ateliers en in een van de zeven deelnemende galerieën. Een greep uit de lijst klinkende namen: Kiki van Eijk , Pieke Bergmans, Barbara Broekman, Cherilyn Martin , Mireille Houtzager , Christie van de Haak, Marc Mulders , Claudy Jongstra en Kim Geerts. (…en ik dus!)

Daarnaast veroveren aanstormende talenten de harten van de bezoekers. Zo exposeren de studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (ABV) uit Tilburg en studenten van de Masters Textielontwerp uit Gent hun werk. Bovendien wordt de straat verrijkt met levende pionnen, studenten van het ROC Modelyceum, gestoken in kleurrijke extravagante kleding. Zij wijzen bezoekers de weg naar de verschillende locaties. En er kan weer volop gegrasduind worden over de Craftymarkt en de Textielmarkt.

Textielweekend 2008
Zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2008
10:00 tot 17:00 uur
Meer informatie is te vinden op www.textielweekend.nl
Het Textielweekend komt tot stand door een samenwerking van:
Audax Textielmuseum Tilburg, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Gemeente Tilburg, ROC Modelyceum, Galerie 56, Galerie Contrast, Galerie Pjotr , Galerie Holtrop, Studio Van Dusseldorp , De Verschijning, Via Venezia, De Twern - De Poorten, ROC Economie, Oost-Europa Centrum, Atelier Zijdelings, SoooHappy.com, TextielAteliers, Ontwerperscollectief Atelierzaken, Atelier Joke van Egten en Truus de Kanter , Sigrid Calon, Pas De Textiel, Quilt it & Dotty

Geen opmerkingen:

 

View my page on stitchin fingers