woensdag, juli 16, 2008

Tussen de bedrijven door, toch maar een blogje.
Vorige week zijn we een weekje bij mijn schoonzus geweest in Ochtmannsbruch. Dat is een kwartiertje van Hamburg af. Natuurlijk zijn we ook daar 1 dag naar toe geweest. Hamburg is een prachtige stad, maar zoals Josine vaststelde: Ze lopen minstens een jaar achter(mode). Ik moet er wel bij zeggen dat Josine in haar laatste Gothic outfit liep en dus behoorlijk opviel. DH en ik hebben de toerist uitgehangen en een rondreis met bus door de stad gemaakt. Het was alweer zolang geleden dat we er geweest waren en zo hebben we ook gezien hoe mooi de oude gedeeltes van de stad opgeknapt worden. Ondertussen hebben Josine en Alex naar winkeltjes gezocht, die hun belangstelling hadden.
Morgen 1 dagje Antwerpen, vrijdag en zaterdag ben ik met Laura en Jacqueline weer in Frederiksoord en zondag middag is de opening van BlomMijnKunst en moet ik s’middags suppoosten. Voor diegenen die daar in ge├»nteresseerd zijn: Raadhuisstraat35 is de plek waar ik zondag van 14.00-17.00 uur sta.
v.a. zondagmiddag hangen en staan er door de hele stad Roosendaal werken van over de 100 Roosendaalse (semi)kunstenaars .

Last week we went to Germany, to Ochtmannsbruch, near Hamburg. My sister-in-law and her Family lives there. Of course we went to Hamburg too and had a nice day.
Tomorrow we will go to Antwerp , Friday and Saturday, Jacqueline, Laura and I are in Frederiksoord again and on Sunday is the opening of the local artist and I ‘ll suppost in a local shop.


Geen opmerkingen:

 

View my page on stitchin fingers