zondag, november 12, 2006

Gisteren zijn Jacqueline en ik naar het textiel weekend in Tilburg geweest. Dit is een jaarlijks terugkomend weekend, georganiseerd door het textielmuseum.
We zijn de dag begonnen met een 2,5 uur durende workshop van Claire Benn,van Commited to cloth: "Using Metal leaf".
Neem eens een kijkje op hun website: www.committed-to-cloth.com
Claire is een geweldige kunstenaar en lesgeefster en we hebben dan ook genoten...

Hier zijn we aan het werk in het atelier van 'Zijdelings'


Claire geeft uitleg.



S'middags hebben we de tentoonstelling European Art Quilts bekeken. Deze is nog te zien tot eind januari in het museum. Zeer de moeite waard en zeker gaan kijken, als je hem nog niet gezien hebt. En dat zeg ik niet alleen omdat er een paar vriendinnen/collega's in 'hangen', maar omdat het echt een mooie tentoonstelling is met goede Art Quilts.
Ja en daarna naar de craftsmarkt..... De beurs is weer leeg, het geld sprong er zo uit!
De bedoeling was, dat ik vandaag nog een keer zou gaan, maar dat is niet verstandig....

Yesterday, my friend Jacqueline and I went to the textile weekend, organized by the Textile Museum in Tilburg. First we had an workshop of Claire Benn from "Committed to cloth". Claire is a fabulous artist and teacher!

After the workshop we went to the European Art Quilt show. It is traveling exposition. Look at www.eaq.com Some of my friends/colleagues are in it.It'always a pleasure to see a good show!!
And after that we went to the craftsmarket: the money jumt out of my pocket!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zelf heb ik ook erg genoten van al dat moois, gelukkig konden we op de textielmarkt niet pinnen, zelf heb ik o.a. een boek van Claire Benn gekocht, Breakdown Printing, weer iets om te proberen!

Groetjes Nelleke.

 

View my page on stitchin fingers