dinsdag, augustus 21, 2012

De Stofmeid

Komende vrijdag en zaterdag zijn Vera en ik met Trapsuutjies in Borger bij de fair van de Stofmeid.
Na drukke zomermaanden staat ook de agenda alweer vol voor de komende maanden.
Zondag staan we op de ambachten markt in Essen, Belgie om Colours of Africa te promoten, te demonstreren en met Trapsuutjies. Gelukkig gaat Jacqueline ook mee.
En de volgende week 1 en 2 september zijn de open dagen van Trapsuutjies met een expositie van Nelly Antwerpen), Hannie de Beer ( Eindhoven) en Sonja Thalen (Zwolle)

En wat heb ik deze zomer gedaan??? Natuurlijk geverfd.....veel idee├źn opgedaan, gevilt, gequilt en kleren gemaakt. Jammer is dat ik niet veel kan laten zien, want het zijn allemaal voorbereidingen voor exposities.
De eerste is komende maand in Baarland, Zeeland bij Galerie G achttien88, samen met nog 9 kunstenaars.
Eind oktober in de Kring in Roosendaal samen met onze dochters Vera en Josine bij het Ear Candy Festival en dan natuurlijk het volgende voorjaar . jacqueline en ik  hebben dan een expositie bij de Patchwork en Quiltdagen en 2 weken later ons Festival: Colours of Africa. Voor alle exposities is het de bedoeling nieuw werk te maken, dus er staat me een hete winter te wachten....

een paar foto's van het verven; De bovenste is van experimenteel zeefdrukken en de andere 3 zijn sunprinting

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Jullie hebben heel wat in het vooruitzicht, betekent wel hard werken, daar ben je al druk mee bezig! En gezien de voorbeelden krijgen we mooie dingen te zien!Tot Woensdag en groeten Hannie

Suus zei

Mooie verf lappen, en misschien wel drukke tijden maar ook erg leuk lijkt me.

christina zei

verheug me er op je zaterdag weer te zien

 

View my page on stitchin fingers