dinsdag, juni 14, 2011

Workshops/ cursus

Afgelopen week kwam Vera met haar agenda voor het komende seizoen. Er komen in het najaar weer beurzen en alles moet ingepland worden. Dus maar gelijk het nieuw cursus en workshop programma gemaakt.
Onder pagina's staan de workshops enz. die bij mij in het atelier gegeven worden.
Binnenkort komt haar nieuwsbrief met nog meer leuke workshops.

We zijn druk aan het verven. Voor Vera de eerste keer met procion en voor mij de eerste keer, dat ik alles volgens het boekje doe.....en netjes alles documenteer! Dat was en is mijn grootste handicap: Orde en archiveren.....
Maar samen komen we er wel uit.Vera is heel streng! Opschrijven ma!! Hoor ik aan een stuk door...
 Als ik met Laura aan het verven was, ging en gaat het vlug mis ( tenminste bij mij) Ik ga gelijk weer iets anders doen, met meer of minder verfoplossing aan de slag, vergeet ondertussen dat ik wel moet opschrijven wat ik doe! En Laura is niet streng!
Hieronder de eerste resultaten.

We zijn ook een hele serie voorbeelden aan het maken voor workshops of inspiratie voor iedereen die van verven houdt.Natuurlijk wordt het nog mooier als deze vlinder verwerkt gaat worden in een quilt of op een t-shirt, tas of kussen wordt gezet.

1 opmerking:

Suus zei

Wat leuk om te lezen Annette, herkenbaar ik ben ook niet ordelijk in het verven van mijn lappen, vergeet dus ook om het opschrijven. Mooie afbeeldingen van de vlinders.

 

View my page on stitchin fingers