maandag, mei 23, 2011

sieraden en, preview

Sinds het vorige blogje van Kunsten onder 1 dak, ben ik redelijk uit de running. Wel ben ik nog met Vera mee naar Velthoven geweest, maar daarna werd het steeds erger. Vandaag heb ik een MRI scan gehad en volgende week de uitslag. Voor diegenen die het nog niet weten: Ik heb een klein fietsongelukje gehad, daarna kreeg ik steeds meer pijn en kon steeds slechter lopen. Alleen met een stok kan ik nog uit de voeten.Maar geen gezeur, ik kan wel heel goed zitten, dus van de nood een deugd gemaakt en ondertussen een hele rits sieraden gemaakt. Het grootste deel ligt in de bibliotheek in Rucphen in de vitrines.
Weeks ago i had a little bike accident and this takes  a while untill i can work full again. I can sit in my chair and make some little work, so i made some necklaces.

Gisteren ben ik voor de 1e keer weer echt bovenaan het werk gegaan. Er moest perse iets af voor vandaag.Tenminste voor de foto.
Yesterday was the first time in my studio since weeks.I must complete a work for a photoshoot. So here is a little preview...


3 opmerkingen:

Helmi zei

Mooi haakwerk, fijn om te doen als je geblesseerd bent. Heel veel beterschap en sterkte.
grt, Helmi

AnneJeu zei

Dank je Helmi!

Marion zei

Beterschap

 

View my page on stitchin fingers