woensdag, december 29, 2010Voor het jaar afgelopen is, wil ik nog even een blogje schrijven.
Zoals de meesten van jullie ondertussen wel zullen weten, is onze dochter Vera, vanaf 1 jan. 2011 de nieuwe eigenaar van Trapsuutjies. Voor Laura wordt het dus lekker rustig, maar voor mij waarschijnlijk voorlopig alleen maar drukker. Zoals ik met Laura meeging naar de beurzen, ga ik nu met Vera mee. Vera heeft al een paar nieuwe idee├źn, maar dat moet nog even rijpen. Eerst moet ze in het ritme komen van beurzen draaien en de klanten net zo goed als Laura te helpen. We zijn volop bezig om een planning voor workshops te maken voor komend jaar. Ook Laura blijft workshops geven. Er is een nieuwe locatie voor de workshops met meer ruimte en hoge tafels.
Trapsuutjies staat in ieder geval op de Patchwork en Quiltdagen 11,12 en 13 februari , in Deventer 25 en 26 maart Textiel plus en waarschijnlijk In Velthoven 5 t/m 8 mei .
De nieuwsbrief komt pas half januari uit i.v. m. de drukke werkzaamheden op haar “normale”baan.
Ondertussen ben ik druk bezig met nieuwe werken.
De expositie in atelier 1888 in Schijf is nog 1 weekend in jan. te bezoeken. Waarschijnlijk het 2e weekend van het nieuwe jaar, maar dat laat ik zo snel mogelijk weten.
Op de Patchwork en Quiltdagen in februari demonstreren Jacqueline de Jong-van Baalen en ik weer verschillende technieken.
16 april geef ik een workshop bij “Zijdelings” Hierbij een paar foto’s van de werken die ik daarvoor gemaakt heb.En voor ik het vergeet:
Een geweldig, gezond en creatief 2011!!

I wish you all the best and a very creative 2011!!
As many of you already knew: Our daughter Vera is from the first of January the new owner of “Trapsuutjies” For me there is no difference. The same work as with Laura, maybe a little more work, until Vera knows the in and outs of the paints and the shows.
“Trapsuutjies”is 11, 12 and 13 February in Haarlemermeer at the Patchwork and quiltdagen,in Deventer at “Textiel Plus”25 and 26 march and maybe at Velthoven in may.
At the Patchwork and Quiltdagen Jacqueline de Jong- van Baalen and I will demonstrate a few techniques.
The pictures are the works I made for the workshop by “Zijdelings ”in April
 

View my page on stitchin fingers