donderdag, februari 18, 2010

Rijswijk en de carnaval is weer achter de rug. Nu nog alles op een rijtje zetten hier thuis en dan weer aan de slag….Er ligt genoeg werk op me te wachten, privĂ© en werk vechten om voorrang. De balans vinden hiertussen, vind ik een van de moeilijkste dingen.
Zo ook vandaag: Ik was al lekker vroeg boven , maar kwam niet op gang. Toen belde dochterlief of het goed was dat ze met de kinderen kwam….natuurlijk was dat goed! Lekker knuffelen met de kleinkinderen en daarna weer aan het werk. Ja, ho maar….Ik weet niet meer waar ik moet beginnen. Dan maar eerst eens een blogje schrijven. Dat is weer zolang geleden. Dadelijk denken ze nog dat ik niks meer doe.
Ik doe een heleboel, maar veel mag en kan ik nog niet laten zien, dus een blogje schrijven zonder foto’s vind ik niet leuk. Gelukkig heb ik in Rijswijk nog het een en ander gedemonstreerd, dus hieronder een paar foto’s van de werkjes in Rijswijk. Voor meer foto’s kijk dan hier.

Rijswijk and Carnival are behind us now. So back to the normal work. There is a lot to do and the private things and work are fighting which will be first done…
Maybe you think I’m doing nothing, but that is wrong. There is a lot of stuff I may and cannot show you, but in Rijswijk Jacqueline and I did demonstrate a lot of things. The pictures are from what we’re doing there
.

puffpaste on velvet

bleach, puffpaste, trapsuutjies fabricpaint


Working with lutrador and kunin felt

puff, paint and heatgun on kuninfelt


lutrador
Geen opmerkingen:

 

View my page on stitchin fingers