dinsdag, oktober 13, 2009

Londen

Ik ben nog aan het nagenieten en bijkomen van de geweldige en overweldigende dagen in Londen! Wat een stad....geweldig!!!
Oud en nieuw, de architectuur is indrukwekkend!
Vrijdag was het zo'n mooi weer, dat we, Laura en ik, besloten op een open bus de stad te verkennen. Voor mij was het de eerste keer, dus natuurlijk wilde ik zo veel mogelijk zien. Hieronder een paar foto's genomen vanuit de bus.
Zaterdag zijn we naar de Knitting and stiching show geweest. Ook hier weer...geweldig. De kunstenaars waren een voor een hartstikke goed. We hebben onze ogen uit gekeken en wat willen we weer graag zelf aan de slag. Ook het Alexander Palace, waar de show was, is een juweeltje van architectuur. Jammer maar geen foto's verder .... vergeten de batterij op te laden. En bij de kunstenaars maak ik geen foto's want zij verkopen kaarten en boeken van hun werk.

Ook hebben we natuurlijk weer veel vrienden gezien en lekker gaan uit eten met Magie en Bob van de African Fabric Shop, Sandy en Joe en een van de kunstenaars Dionne Swift.
Dit waren een van de meest inspirerende dagen die ik ooit gehad heb. Dank zij Laura, die mij nog verandert van een huismus in een reizend iemand....
What a overwhelming days we had in London!!!
Laura and I were there for 3 days. We’ve seen so much, we started to make a 3 hours bus tour so we could see as much as possible..... I enjoyed every minute!
The architecture from the old and new buildings are fantastic!
After the bus tour we‘ve gone to the National gallery. That was also a good choice...beautiful!
Laura and I like the same periods of art, so we could go directly to the floors we’ll see.
Day 2 we’ve gone to the Knitting and Stitching Show in the wonderful Alexander Palace. It’s overwhelming me... the artist , the show, in one word FANTASTIC!!!
In the evening we’ve got a lovely diner with Magie and Bob from the African Fabric Shop, Sandy and Joe and one of the fantastic artists, Dionne Swift.
The last morning we went to the Tate Modern. I’m so glad I’ve seen this too!!!
This were one of the most inspiring days I had! Thanks to Laura: she makes me a travelling woman.....

1 opmerking:

Dionne Swift zei

Yes K&S was fabulous & what a great meal too!
regards
Dionne x

 

View my page on stitchin fingers