vrijdag, maart 06, 2009

Afgelopen week ben ik weer voorzichtig begonnen met een beetje te werken. Door allerlei omstandigheden kwam het er niet van:
De dakkapel zit er nog steeds niet op, dat gaat nog wel een paar weken of maanden(??? ) duren.
Ondertussen heb ik een ontsteking in mijn nek en schouder, dus het gaat lekker hier.
Ik heb veel tijd om te lezen en na te denken en dat is heel gevaarlijk. Nu heb ik zoveel ideeën, dat ik zit te popelen om weer aan het werk te gaan en dat is juist wat ik maar heel beperkt mag!!!
Maar samen met Laura heb ik toch van de week de procion uitgeprobeerd. Trapsuutjies heeft nu ook7 basis kleuren in haar assortiment. Ik heb katoenen stof gebruikt waarin bolletjes verwerkt zijn.
O ja, voor ik het vergeet, kijk ook even bij de workshoppagina van Trapsuutjies. Voor de midweek in juni zijn nog enkele plaatsen vrij. Mariaheem heeft ook slaapzalen waar nu toch gebruik van gemaakt mag worden. De kosten daarvan zijn € 10,- per nacht. Het is geen luxe, maar niet zo duur als Bed en Breakfast.

Last week i try to work a little bit. It’s a long time ago and with all the circumstances a little bit difficult. But it was good to feel the fabric. The last time I’ve read a lot of books and had time to think about all the things I’ll create in the future…I’ve lots of ideas, but I’m not allowed to do too much…my health want let me…..grrrr.
But I dyed with Laura. We tried the procion she will have in her shop. 7 basic colours, but that’s the kick, make your own mix.
I tried the cotton fabric with bubbles in it. I’ll make wearable’s from the fabric: scarves or a blouse, I don’t know yet.
3 opmerkingen:

Françoise zei

Mmm... I like the last one.
Hope your shoulder gets better soon.

Maggi zei

Procion dyeing is such fun, the colours you can create with a basic set are fantastic.

Corryna zei

Verven met procion is zo gaaf. Ik vind het ook leuk om te doen. Meestal verf ik in zakjes, zodat je van die mooie gemelleerde kleuren krijgt. Stof veranderen en niet precies weten hoe het wordt is altijd leuk toch?

 

View my page on stitchin fingers