woensdag, augustus 08, 2007

Open dagen

Het nieuwe seizoen start alweer bijna en dat is te merken! Overal aankondigingen van open dagen en exposities.
Op het ogenblik loopt de expositie van mijn vriendin Jacqueline de Jong. Deze is in Baarland (Zeeland) Kijk voor openingtijden op http://www.g-achttien88.nl/ Deze expo is beslist de moeite waard! Neem maar alvast een voorproefje en kijk op haar blog.

Op 31 augustus en 1 september heb ik zelf open atelier. Als je van plan bent om langs te komen, mail me voor mijn adres.

Een week later heeft Karina van “Zijdelings” haar open dagen. Zij heeft weer een goed gevuld programma, kijk maar op haar site. Ik geef 9 febr. 2008 een workshop bij haar: Embellishment.

Karina heeft ook het workshop programma voor het textiel weekend in Tilburg samengesteld. Ook daar geef ik 2 korte workshops van 1 uur. En dit is de kans voor iedereen die aan het twijfelen is om een punchmachine aan te schaffen!!! Er staan machines klaar en de materialen zijn inbegrepen! Dus een fijne manier om nu eens zo’n machine uit te proberen.


It’s the time of the year for open days and expositions.
My friend Jacqueline has on this moment her expo in Baarland. Look at her website to take a view.

31 August and 1 September, I have my open studio days.
One week later are the open days of “Zijdelings” Karina has a full program with excellent workshops.
I have the honour of teaching there too.
She has also made the workshop program of the Textile weekend from the Dutch Textile Museum in Tilburg. I ‘m also asked too teach there 2 times a short workshop with the embellisher. It’s the change for those who hesitate to buy the embellisher. There are machines so you can try it.

2 opmerkingen:

Knipdesign zei

Jouw tijd begint alweer aardig vol te lopen Annette. Eerst nog de trouwerij? Wij zijn van 1 t/m 15 september op vakantie. dus helaas mis ik de open dagen.
Nelly

Emmy zei

het is zo jammer dat ik zo ver weg woon en ik ga ook nog op vakantie
veel succes met je drukke werkzaamheden

 

View my page on stitchin fingers