woensdag, oktober 29, 2008

Blogrust

Zonder foto’s geen blog. Dus heb ik weinig laten zien. Dat was niet helemaal de reden, want ik heb nog wel een paar foto’s gevonden.
Ik zal mijn best doen om meer te bloggen.(ja, ja dat zeg ik wel vaker….)

Het Textielfestival was een geweldig drukke tijd, maar in alle opzichten fijn om te doen. Jammer van de verregende zondag, daardoor gingen de mensen niet echt wandelen langs de galerie├źn. Maar mijn werk hing gewoon mooi (dankzij mijn dochter Vera, die het weer allemaal perfect heeft gehangen)

Without picture no blogging. It was not real de reason, I found a couple of photo’s I can show you.

The Textile festival in Tilburg was great. It was a heavy time, but it was fantastic. The weather was bad and the people don’t walk by the gallery, so there were only on saterday a lot of visitors. My daughter Vera had hang my work perfect.

Ook de workshop “Pentimento”was een geslaagde dag met enthousiaste dames. Hiervan heb ik geen foto’s, maar kijk maar eens op de blogs van Hannie en Gabriele.

Ik heb best wel hard gewerkt de laatste paar weken, maar veel kan ik niet laten zien. Ik ben bezig met mijn werk voor TeXui. Volgend jaar moeten er”minstens 2 werken af zijn voor onze nieuwe (reizende) expositie met het thema “Vrijheid”.

Ook heb ik veel kleding gemaakt, maar daar moeten nog foto’s van gemaakt worden. Zo gauw het weer het toelaat, zal ik dat doen.

The workshop I did at Zijdelings was also a success, look at the blogs of Hannie and Gabriele.

I made a lot of work the last week, but I can’t show you, because it is for the next years exhibition from our group TeXui with the theme “Freedom”. Each of us has to make minimal 2 works.

donderdag, oktober 02, 2008

Textielweekend

Terug van alle reisjes,ben ik weer druk bezig voor het Textielweekend. Afgelopen dinsdag hebben Vera en ik de expositie bij galerie Holtrop ingericht. De werken hangen er prachtig en….wie komend weekend geen tijd heeft om te gaan kijken, is er de mogelijkheid om een weekend later nog te gaan. Alleen zijn de openingsuren dan van 13.00-17.00 uur. Mijn foto toestel laat het afweten, vandaar dat ik zo weinig blog. Zonder foto’s is de blog minder interessant.
Nog een keer de info voor het Textielweekend: kijk hier! Het is echt de moeite waard, zoveel is er te doen….Alleen hopen op goed weer, want mijn dochters staan voor mij op de craftymarkt. Ik geef zaterdag 3 miniworkshops Maar zondag ben ik zichtbaar( haha ) bij de kraam van Zijdelings. laura moet het deze keer zonder mij doen, maar Hella helpt haar.

Back from travelling I’m busy for the Textile weekend. Last Tuesday, Vera and I have instate the exhibition in Gallery Holtrop. The works hangs very well and the owner of the gallery has given a weekend extra ….
My camera doesn’t work, that is why I’m post so less. I have to buy a new one, grrrr.
 

View my page on stitchin fingers